SPF - Strängnäs - Stallarholmen - Mariefred

Fritextsökning
Estland 5 dagar

Estland 5 dagar

En rundresa i republiken Estland som varit självständigt i 100 år. Vi besöker flera intressanta platser, och har en svensktalande guide med på delar av resan.

5 dagar från 8 995:- Läs mer
Skaldjurskryssning till Mariehamn

Skaldjurskryssning till Mariehamn

Sätt guldkant på vardagen under en nöjestur med god mat och dryck, vackra skärgårdsvyer, dans och taxfreefynd. I salongen dukas det upp en skaldjursbuffé i världsklass med havets läckerheter och mat. Njut av maten och utsikten över skärgården genom dom stora fönsterna i akter. Middagen avslutas me...

2 dagar från 1 395:- Läs mer
De' e' det här vi kallar kärlek, Göta Lejon

De' e' det här vi kallar kärlek, Göta Lejon

Musikalen De' e' det här vi kallar kärlek kommer till Göta Lejon. Denna feel good-musikal bygger på låtar så som Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley. Den 19e oktober reser vi med buss från Strängnäs/Stallarholmen samt Mariefred och upplever musikalen.

1 dagar från 1 795:- Läs mer
Lunchkonsert samt Nordbor

Lunchkonsert samt Nordbor

Njut av skön musik av Kungliga Operans egna musiker och god mat i Guldfoajén. ”Le sorelle e l´amore”. Arior och duetter av Mozart, Bellini, Donizetti m.fl. Kristina Unander – sopran, Matilda Wahlund – sopran, Mattias Böhm - piano Utställningen Nordbor är Nordiska museets största utställningss...

1 dagar från 995:- Läs mer
Je m´appelle Agneta

Je m´appelle Agneta

När den tokhyllade boken nu blir teater står det kvinnliga perspektivet helt i fokus. Huvudrollsinnehavarna Anna Blomberg och Dag Malmberg möts på scenen som Agneta och Einar. Manus är skrivet av Marie Persson Hedenius och Anna Granath står för regi med en nästintill helt kvinnlig produktion.

1 dagar från 1 695:- Läs mer
Julbordskryssning med M/S Birka Gotland

Julbordskryssning med M/S Birka Gotland

Sätt guldkant på vardagen under en nöjestur med god mat och dryck, vackra skärgårdsvyer, dans och taxfreefynd.Njut av ett klassiskt julbord med allt från sill och köttbullar till vegetariska höjdare och smarriga desserter.

2 dagar från 1 175:- Läs mer
Stjärnjul

Stjärnjul

Stjärnjul är en årligt återkommande julkonsert som arrangeras och produceras i ideell regi av körerna The EntertainMen och Rönninge Show Chorus. Upplev en oförglömlig julshow med fantastiska gästartister, 200 körsångare samt stor orkester under ledning av Johan Landqvist! I en glittrande, värmande j...

1 dagar från 1 295:- Läs mer
SPF Strängnäsområdet Trettondagskonsert Berwaldhallen

Trettondagskonsert Berwaldhallen

Inled året med Sveriges Radios konserthus Berwaldhallens festliga Trettondagskonsert! Dirigent Chloe Rooke leder Sveriges Radios Symfoniorkester, Radiokören och solisterna Rebecka Wallroth och Joakim Bäckström i ett glittrande musikfyrverkeri med något för alla smaker.

1 dagar från 1 095:- Läs mer
Kontakta oss
Öppettider:
  • 09.00 - 13.00
    Måndag - fredag
Adress:
Resekompaniet Eskilstuna AB
Alfeltsgatan 8 B
633 40 Eskilstuna
Org nr: 556666-2143