SPF-Eskilstuna-Torshälla

Fritextsökning
Stjärnjul

Stjärnjul

En av Stockholms mest långlivade jultraditioner. I år med folkkära Andreas Johnson, världsartisten och West End-stjärnan Kerry Ellis (många huvudroller på West End och Broadway samt flera skivor med Queen-gitarristen Brian May), den stora Stjärnjulkören med 180 sångare från .Rönninge Show Chorus och...

1 dagar från 1 265:- Läs mer
Adventskryssning till Riga

Adventskryssning till Riga

En adventskryssning till Riga i Lettland – upplev en av Europas mysigaste julmarknader! En magisk kryssning i adventstid med massa julkänsla och en heldag i världsarvsstaden Riga. OBS. för denna resa krävs gilltigt pass eller nationellt ID-kort. Läs hela programmet här. För denna resa tillämpas sä...

Fullt Läs mer
Trettondagskonsert i Berwaldhallen

Trettondagskonsert i Berwaldhallen

Den traditionella trettondagskonserten i Berwaldhallen led av stjärndirigenten Dalia Stasevska. På scen finns Sveriges Radios Symfoniorkester, Radiokören, sopranen Johanna Wallroth,barytonen Ola Eliasson och skådespelaren Mattias Nordkvist, känd bland annat från Vår tid är nu, är kvällens konferenci...

1 dagar från 1 095:- Läs mer
Bil- och teknikmuseet i Köping samt Robotmuseet

Bil- och teknikmuseet i Köping samt Robotmuseet

Följ med till bil- och teknikmuseet i Köping, och låt dig fascineras av några av dom mest exklusiva bilar som någonsin tillverkas samt ta del av teknikhistorien i Köping.

1 dagar från 845:- Läs mer
The Cavern BEATLES

The Cavern BEATLES

I Västerås konserthus spelas en nostalgikonsert i Beatles ära av The Cavern Beatles. Med bussanslutning från både Eskilstuna och Torshälla tar du dig fram och tillbaka från konserten.

1 dagar från 1 295:- Läs mer
Rhythm of the dance

Rhythm of the dance

Den 1 april har ni möjlighet att uppleva The National Dance Company of Irelands jubileumsturné i De Geerhallen, Norrköping. Bussanslutning finns från Eskilstuna och Torshälla.

1 dagar från 1 695:- Läs mer
Tolvskillingsoperan

Tolvskillingsoperan

I snart 100 år (sedan år 1928) har tolvskillingsoperan varit en succéföreställning. Nu sätts operan upp på Dramaten i Stockholm. Bussanslutning finns från Eskilstuna samt Torshälla.

1 dagar från 1 150:- Läs mer
Karmansbo och Galleri Astley

Karmansbo och Galleri Astley

En dagsutflykt i mitten av maj med trevliga besök och god mat.

1 dagar från 750:- Läs mer
Ut i det blå

Ut i det blå

Följ med på en resa med en hemlig destination.

1 dagar från 895:- Läs mer
Smaka på Fogdön

Smaka på Fogdön

En dagsresa med tema närodlat och smakrikt. Bussresan startar i Torshälla, via Eskilstuna, och ut till Fogdö i Strängnäs för att besöka flera guldkorn.Man behöver inte åka långt för att få nya upplevelser.

1 dagar från 830:- Läs mer
Kontakta oss
Öppettider:
  • 09.00 - 13.00
    Måndag - fredag
Adress:
Resekompaniet Eskilstuna AB
Alfeltsgatan 8 B
633 40 Eskilstuna
Org nr: 556666-2143