OSLO-KÖPENHAMN 3 DGR

KRYSSNING OSLO-KÖPENHAMN MED DFDS
Dag 1
Vi far västerut genom Närke och Värmland för att framåt eftermiddagen komma fram till Oslo där vår båt väntar för en kryssning till Köpenhamn. Vi kommer att stanna med jämna mellanrum för kortare bensträckarpauser och en längre rast för lunch(ingår ej i resans pris) DFDS fartyg Pearl Seaways avgår kl:16.30 från Oslo. Vi åker genom den vackra Oslofjorden samtidigt som vi äter vår buffémiddag ombord kl: 17.45. Efter middagen tid för egna aktiviteter. Ombord finns relaxavdelning med pool som kan vara trevligt att börja kvällen med innan det är dags för en trevlig kväll på dansgolvet.
 
Dag 2
 Frukost ombord. Ankomst till Köpenhamn 09.45. Vid ankomst väntar en guide för en guidetur med bussen i Köpenhamn. Vi hinner även med lite egen tid i de centrala delarna av Köpenhamn innan det är dags att återvända till vår båt. Vi lämnar Köpenhamn klockan 16.30 för färd tillbaka till Oslo. Kl: 17.45 serveras buffémiddag ombord. Ombord finns taxfreeshopping och innan det är dags att ta dansgolvet i besittning kan man passa på att handla i shopen.

Dag 3
Frukost ombord. Ankomst till Oslo klockan 09.45. När vi kommer iland väntar en guide för att ta oss med på en rundtur i Oslo. Efter guideturen är det dags att åter vända mot hemorten. OBS! Denna dag blir det sen lunch (ingår ej i resans pris ).
Tag gärna med något att äta som mellanmål.

oslo operanoslo operan
oslo operan
Avresa
1-3 oktober 2019 Platser finns
​​​​​​​
Pris: 2.590:-
I priset ingår: bussresa, boende i insides 2-bäddshytt, 2 frukost, 2x buffémiddag,  guidetur i Köpenhamn samt i Oslo.
Påstigning:  Stockholm, Strängnäs,  Eskilstuna
Tillägg
Tillägg utsideshytt: 300:- per person
Tillägg enkel insideshytt: 500:-