MAMMA MIA! THE PARTY 

TYROL
Nu är det över ett år sedan MAMMA MIA! THE PARTY hade premiär. ABBA-fans och alla som älskar Mamma Mia! runt om i världen har förstått att succén är ett faktum. Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till MAMMA MIA! THE PARTY. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Med hjälp av ABBA-låtarna skriver de just den kvällens historia där och då. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar, fest och glädje som aldrig vill ta slut. Välkommen!

Vid ankomst till Tyrol kl. 18.30 intar vi våra matplatser. Bordsplacering efter sällskap. Från det att dörrarna öppnas dröjer det ca 45 min innan middagsunderhållningen startar. Festen pågår i 4 timmar.
En 3-rätters medelhavsbuffé serveras på bordet. Det ingår fisk, lamm och nötkött i menyn. Dryck tillkommer, beställs och betalas på plats.

Garderob för ytterkläder ingår. Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap. Dialogen framförs på svenska. ABBAs låttexter på engelska.


Avresa: Lördag 26 maj 2018
Pris: 1.970:-
I priset ingår: bussresa, matplatsbiljett, 3-rätters medelhavsbuffé exkl. dryck.
Påstigning: Eskilstuna, Strängnäs, Läggesta

Boka online eller via tel. 016-510151.