HJALMARS JULSPEKTAKEL SMÄLLKARAMELLEN

BRUKSTEATERN BREVENS BRUK
Höstens Hjalmarrevy, som har blivit en stor succé, förlängs i januari och februari. Några av de mest julinspirerade sångnumren byts ut men i övrigt är det exakt samma föreställning. Föreställningen utlovar skrattsalvor i mängder med en utvilad Hjalmar i högform! Tillbaka från semestern vackrare, roligare och äldre än någonsin!  Följ med till Bruksteatern i Brevens Bruk och låt Hjalmar och hans vänner ge dig ett riktigt vitaminpiller.

Sång å dans, skratt å musik tillsammans med ensemblen som består av Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Stephan Jansson, Åsa Bergfalk och Stephan Bergs revyorkester som bjuder på livemusik.
 
Brevens Bruk ligger ca fem mil sydost om Örebro. En välbevarad och vacker bruksort – bevarad i mer eller mindre sitt ursprungliga skick. Det är här Peter Flack är uppväxt och har tillbringat alla sina barndomssomrar på den lilla bruksorten.

 
Vid ankomst till Brevens serveras 3-rätters Revy Meny serveras i Restaurang Brevensgården, i samma hus som teatern. Föreställningen börjar kl. 19.30. Hemresa sker direkt efter föreställningens slut. 

Avresa:
Fredag 11 februari 2022
Pris: 1.450:-
I priset ingår: bussresa, 3-rätters revymeny exkl dryck inkl kaffe, teaterbiljett
Påstigning: Strängnäs,Eskilstuna 
​​​​
Boka online eller via tel.016-51 01 51.