Skuld och Gröna Skogar 

BRUKSTEATERN BREVENS BRUK
Ett gott skratt förlänger livet. Sägs det. Men inte i den här galna föreställningen där Hasse ”Kvinnaböske” Andersson lever farligt så fort han gör entré. Vad sägs om en allsångsdeckare med jultema? En helknasig mordhistoria som utspelar sig i 1950-talets Sverige, varvat med sköna musikinslag där du får chans att klämma i för kung och fosterland i en hejdundrande allsång!
 Följ med och njut av galenskaperna med ensemblen som består av Hasse Andersson, Marie Kühler, Peter Flack, Monica Forsberg, Peter Kjellström och Amanda Flack samt delar av Kvinnaböske Band.
 
Brevens Bruk ligger ca fem mil sydost om Örebro. En välbevarad och vacker bruksort – bevarad i mer eller mindre sitt ursprungliga skick. Det är här Peter Flack är uppväxt och har tillbringat alla sina barndomssomrar på den lilla bruksorten.
 
Vi börjar med en 3-rätters revymeny före föreställningen som börjar kl. 19.30. Speltid 2,5 timme inkl. paus. Hemresa sker direkt efter föreställningens slut.

* Den 9 november är det eftermiddagsföreställning som börjar kl. 15.30. Revymeny serveras före föreställningen. Hemresa sker direkt efter föreställningens slut.
Avresa:
Fre 22 november 2019 FULLBOKAD
Nytt datum! Lör 9 november *

Pris: 1.395-
I priset ingår: bussresa, parkettbiljett, 3-rätters revymeny inkl. kaffe
​​​​​​​Påstigning: Strängnäs, Eskilstuna

Boka online eller via tel. 016-510151.