BINGOLOTTO GÖTEBORG

DIREKTSÄNDNING I TV4 - UPPLEV SPÄNNINGEN PÅ PLATS
BingoLotto är 90 minuter ren och skär underhållning, som återigen kommer att sändas i TV4. Vi tar med oss vårt bästa humör och kommer till studion för att sitta med i publiken med en bingolott under direktsändning. Allt blir förstärkt – glädjen, spänningen, gemenskapen, skratten. Gammal eller ung spelar ingen roll, det är verkligen en häftig upplevelse som ingen bör missa!
Dag 1
Ankomst till Göteborg ca kl. 14.00, vi stannar för rast under resans gång. Incheckning på hotellet och sedan äter vi eftermiddagsmåltid före vi åter tar plats i bussen och åker den korta sträckan till BingoLotto-studion. Mobiltelefoner ska vara avslagna under inspelning/sändning. Kvällsbuffé serveras på hotellet efter Bingolotto.
Dag 2
Frukostbuffé på hotellet. Ca 2 timmar i Göteborg City för shopping. Lunch äter vi på egen hand före vi påbörjar vår hemresa ca kl. 13.30.

Tillägg för bingolotter, som köpes kontant i entrén, 50:-/bingolott.
Vi bor på:
Apple Hotel, Torpavallsgatan 6, Göteborg
Samtliga rum har eget badrum, fön och fönster som vetter mot den lugna innergården. Kvällstid är baren öppen. Fri tillgång till bastu och gym.
140824 bingolotto oldsberg programbild140824 bingolotto oldsberg programbild
140824 bingolotto oldsberg programbild
Avresa:  28-29/5 2017 
Pris: 1.375:-
I priset ingår: bussresa, del i dubbelrum, frukostbuffé, eftermiddagsmåltid ( kall buffé med sallad, bröd och kallskuret ), plats i publiken inkl kaffe och kaka, kvällsbuffé
​​​​​​​Enkelrumstillägg: 250:-
Påstigning: Stockholm, Strängnäs, Eskilstuna

Boka online eller via tel 016-51 01 51