ETT DOCKHEM2 

STADSTEATERN STOCKHOLM
När Nora Helmer gick ut genom dörren och lämnade man och barn var det för alltid. Trodde hon. Men 15 år senare är hon tillbaka – hon har ett ärende. Det har gått bra för Nora. Hon är författare (under pseudonym)och skriver bestsellers om kvinnor som precis som hon själv värderar friheten högt. Men hon har också samlat på sig fiender – män. Nu har Nora stämt träff med Ann Marie – hennes egen barnjungfru. Hon som tagit hand om och uppfostrat Noras och Torvalds nu vuxna barn. Nora behöver hjälp med en sak – sedan ska hon försvinna för alltid. Som om hon aldrig funnits.
Unge prisbelönte amerikanska dramatikern Lucas Hnath riktar en granskande blick mot karaktärerna i Ibsens mäterverk från 1879 och placerar dem i en tid lik vår egen. Det är en blick som både innehåller humor och medkänsla över allt som inte går ihop i livet. Helena Bergström och Marie Göranzon möts i kraftmätningen mellan Nora och Ann Marie.


Vid ankomst till Stockholm har vi tid på egen hand för fika/lunch. Föreställningen börjar kl. 13.00 och pågpr i 1 tim 45 min , ej paus. Hemresa sker direkt efter föreställningens slut.
 ​​​​​
Avresa: 14/10 2018
Pris: 695:-
I priset ingår: bussresa, parkettbiljett
Påstigning: Eskilstuna, Gästis/Djurgårdsvägen samt Mariefred, Konsum
​​​​​
Boka online eller via tel.016-51 01 51.